Akupunktur

Velkommen til akupunktur og behandling på St. Olav Helseklinikk!

Her finner du topp kvalifiserte akupunktører med mangeårig fag- og behandlingsbakgrunn. Vi tilbyr moderne klinikkfasiliteter midt i norges eldste by Tønsberg med enkel adkomst og parkering.

Metoder og Behandling

På klinikken tilbyr vi de fleste behandlingsmetodene akupunktur, alt etter hva som skal behandles og hva som passer best for deg individuelt. Det være seg triggerpunktakupunktur, IMS, AcuNova, Akupunktur2000 eller andre metoder.

Kvalifikasjoner og kunnskap er nøkkelen til en god akupunkturbehandling

Våre akupunktører har som minimum en 5-årig utdannelse ved Akupunkturhøyskolen, som er den eneste godkjente akupunkturskole i Norden og innehar en Bachelorgrad i tillegg til medisinsk grunnfag og funksjonell anatomi og fysiologi, samt over 15 års klinisk erfaring og medlemsskap i Akupunkturforeningen. Kvalifikasjoner og kunnskap. Det er nøkkelen til en god og effektiv akupunkturbehandling

Hva behandles med akupunktur?

Det er noen områder som peker seg ut, hvor mange opplever at akupunktur kan gi svært god lindrende effekt og som vi tilbyr behandling for ved St. Olav Helseklinikk:
  • Smerter i rygg, skuldre og nakke, hodepine og migrene, generelle muskel- og leddsmerter, menstruasjon/PMS
  • Kvalme ved graviditet, urinveisinfeksjon
  • Allergier, trøtthet og utmattelse
  • Mage og tarmplager
  • Plager ved overgangsalder, fibromyalgiske plager
  • Psykiske plager som angst, depresjon, stress og utbrenthet
  • Fertilitetsproblematikk
  • Øyelidelser som tørre øyne, AMD tørr og vår, glaukom, retina pigmentosa og rennende øyne
Vi behandler også ofte akutte ryggproblemer, men også kroniske rygg- og nakkeproblemer av mer vedvarende art, samt veldig ofte plager og lidelser hos idrettsutøvere, som forstuede ankler og kneproblemer.
Vi tilbyr også akupunkturbehandling for en rekke andre plager og lidelser. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål omkring akupunktur for dine plager, vondter og lidelser.

Ønsker du akupunkturbehandling?

Akupunktur har meget få bivirkninger og er en trygg behandlingsform når den utføres av akupunktører som praktiserer i tråd med kunnskapsbasert praksis. Individuell diagnostikk, behandling og oppfølging er tilpasset hver pasient under ulike trinn av behandlingen. Når det gjelder ivaretakelse av pasientsikkerhet er dette først og fremst knyttet til bruk av akupunkturnålene og hygiene, men også medisinsk fagkunnskap og evne til å identifisere alvorlige sykdommer. Forskning har vist at skadeomfang minimeres når utøveren har adekvat akupunkturutdanning, og øker når utøveren har kortere kurs i nålebehandling.

Les mer om akupunktur på hjemmesiden til akupunkturforeningen:

Akupunktør / Øyehelse

Erik Vinje Olbjørn