Cryo helse og velvære

Velkommen til Cryo helse & velvære

Et balansert liv og helhetlig velvære begynner med deg selv. Derfor har vi satt sammen et unikt behandlingsoppsett som kombinerer bruk av moderne og avanserte instrumenter med skreddersydde livsstilsendringer,- alt med et mål om å bistå deg på veien til en versjon av deg selv som du selv ønsker å finne.

Hos Cryo Helse & Velvære handler det ikke bare om øyeblikkelige resultater, men om å skape varige livsstilsendringer.

Waves 21

Velkommen til Waves 21, fremtiden innen cryoterapi! Waves 21 er en videreutvikling av en vel anerkjent cryoterapi, som gjør oss i stand til å behandle lokalt og visceralt fett.  Vårt nye apparat tilbyr en kombinasjon av to effektive tilnærminger for et maksimalt resultat. Dette er elektrisk stimulering og kulde.

Octagon+

Octagon+ er en behandlingsform som er basert på Arndt- Schultz lov om at en svak stimulering med mikrostrøm øker den fysiologiske aktiviteten i kroppen. Dermed er behandlinger med Octagon gjennomført med bruk av mikrostrøm, samt ultralydfrekvens og LED-lys. Det hjelper kroppen ved å påvirke sirkulasjonssystemet og styrker cellenes egen regenererende evne. 

InBody

InBody er den mest nøyaktige kroppsanalysemaskinen. Den måler blant annet vekt, hvilestoffskifte, mengde muskler og fett og viceralt fett. Alle data måles uten bruk av empiriske data.

InBody 720 er et analyseverktøy som måler kroppssammensetningen.

Ved spørsmål eller bestilling av time, kontakt:

Malin Olbjørn Uyttendaele