Hypnoterapi

Er helt trygt, svært behagelig og veldig virkningsfullt.

Du er i en avslappet tilstand men har hele tiden kontroll.

Hypnoterapi brukes ofte til

  • Avhengigheter – Røykeslutt – Snusslutt -Vektreduksjon – Søtsug – Alkohol – Sosiale medier – 
  • Dårlig selvtillit – Selvfølelse – Negative tanker og følelser – Depresjon – Angst – Mental trening – Stressmestring – 
  • Søvnproblemer – IBS Irritabel tarm – Fødselsangst – Flyskrekk – Fobier – Traumatiske opplevelser – Eksamensangst
  •  Sinnekontroll – Sjalusi –  Smertehåndtering – Neglbiting – Tommelsuging – Sengevæting – Separasjonsangs med mere.

Tenk deg at ditt sinn er som et isfjell, der bare en liten del vises over vannets overflate. Dette er ditt bevisste sinn – din fornuft, men du er så mye mer enn det. Under overflaten skjuler ditt ubevisste sinn seg – alle dine opplevelser og erfaringer som har gjort deg til den du er i dag.

Ditt bevisste og ubevisste sinn opererer uavhengig av hverandre, men for å skape varige endringer så må endringen skje i ditt ubevisste sinn. Hypnose skaper endringer i ditt ubevisste sinn.

Det bevisste, som er dine ønsker og tanker er ofte i konflikt med ditt ubevisste sinn som er basert på glemte erfaringer og dyptliggende instinkter. Du ønsker f.eks. å gå ned i vekt eller å bli røykfri men klarer det kun en stund – og så klarer du det ikke mer fordi viljestyrken i ditt bevisste sinn er for svak.

Jo mer vi klarer å bringe det bevisste og det ubevisste sammen om felles tanker og ønsker, jo større er sannsynligheten for å oppnå det vi ønsker.

Hypnoterapi kan til en viss grad sammenlignes med meditasjon. Du er i en meget avslappet tilstand. Din bevissthet er endret, og ditt ubevisste sinn er mer mottagelig for det som blir sagt til deg. Men kun så lenge du selv aksepterer det som blir sagt, og du er villig til å lytte og slappe av. Du har hele tiden full kontroll over terapiforløpet.

Ofte stilte spørsmål

  • Hva er egentlig forskjellen på hypnoterapi og hypnose?
  • Hva skjer under behandlingen og kan hypnose brukes av alle?

Jeg har samlet noen av de mest stilt spørsmålene rundt temaet. Finner du ikke svarene på det du lurer på her så håper jeg du tar kontakt med meg.

Vil du vite mer om totterapi eller trenger en behandling? 

Ønsker du 30-minutter gratis telefonkonsultasjon?
Ring

Eller book her:

Hypnoterapeut

Per Reinhart Johnsen