Øyehelse

Velkommen til øyehelseavdeling på St. Olav Helseklinikk

På St. Olav Helseklinikk har vi etablert et eget behandlingstilbud for øyehelse som et ledd i å videreføre tilbudet og arbeidet som ble gjort ved den tidligere øyehelseklinikken og tilbyr nå en bred behandling med Valeda lysterapi, Micromstim/mikrostrømsbehandling og akupunktur – og ofte i kombinasjon for best mulig og bredest mulig behandling. Med disse behandlingstilbudene kan gi yte en god støttebehandling for dem med aldersrelaert macula degenerasjon AMD, kroniske øyelidelser og tørre øyne.

Valeda lysbehandling

VALEDA lysbehandling er et nytt og innovativt behandlings-tilbud til øyepasienter med tørr AMD. Blindeforbundet finner lysbehandling mot AMD svært lovende og formidler informasjon om dette til sine medlemmer.

Microstim

Mikrostrømsstimulering bidrar til å øke energiproduksjonen (ATP) i netthinnen, forbedrer sirkulasjonen og reduserer opphopning av avfallsstoffer i øynene.

Akupunktur

Akupunktur som behandling for degenerative øyesykdommer består av å stimulere spesifikke akupunkter rundt øyet og akupunkter knyttet til synsfunksjon på armer og ben.

Vi tilbyr behandlingene på klinikken i Tønsberg og i Oslo

Tønsberg

St. Olavs gate 4, 3126 Tønsberg

Erik Vinje Olbjørn

Oslo

Sørkedalsveien 10A, 0369 Oslo

Ole Jørgen Frydenlund

Besøk vår nettbutikk med utvalgte øyehelseprodukter!